Поп фолк музика - безплатно българско онлайн радио



Поп фолк радио онлайн

Радио „Веселина“

Радио „Веселина“ започва своето начало от Пловдив през 1992 г. В музикалната схема на радиото можете да попаднете, както на поп фолк, така и на поп и денс музика. Радио „Веселина“ е от пионерите на частното радио разпръскване в съвременна България. Постепенно увеличава покритието си, първоначално към София и Южна България, докато в момента обхваща цялата страна.

Радио „Вероника“


Радио „Вероника“ е основано през 2007 г. и стартира излъчване на честотите на радио „Гонг“. Радио „Вероника“ е с етно насоченост и в нейната музикална схема можете да попаднете най-вече на поп фолк хитове. Медията се опитва да постави на една плоскост и да обедини музиката от Балканите, Близкия изток и Азия. Идеята е да се обедини българската и чужда етно поп музика и да се предаде средиземноморско звучене на радиото.

Радио „Наздраве“


Радио „Наздраве“ е основано през 2005 г. от трима приятели, които сбъдват мечтата си. Тримата създават свое Интернет радио, което е за феновете на поп фолка, балканското звучене и народната музика. Първоначално радиото стартира в една от мрежите на Студентски град и едновременно с това подготвят излъчването му в Интернет пространството. През 2006 г. първите пробни излъчвания се осъществяват с успех. В момента радиото излъчва 24 часа в денонощието и е достъпно от цял свят.

Радио „Ултра“


Радио „Ултра“ е основано през 2003 г., като се обединяват няколко водещи радиостанции в една. Медията излъчва, както ефирно така и в Интернет. Радиото можете да слушате от София и Перник, до Дупница, Симитли, Благоевград, Сандански, Кресна, Петрич, Пазарджик и Пловдив. Радио „Ултра“ покрива ефирно и международен път Е-79 и излъчва 24 часа в денонощието предимно музика.

Публикуване на коментар

0 Коментари