Поп музика - безплатно българско онлайн радио



Български поп радио станции

Радио „Fresh“


Радио „Fresh“ - Хитовете днес е запазената марка на медията. Радио „Fresh“ е от списъка с номер едно станции за ПОП музика в България. Аудиторията на радиото е между 16 и 30 г. слушатели, но разбира се винаги има изключения. Музикалната схема е богата на модерни, съвременни хитове и тук освен най-популярните заглавия, можете да научите и най-горещите клюки от шоу бизнеса. Медията е едно от най-свежите и приятни места за купон, където научавате най-новите събития и промоции, всичко което е актуално в момента.

Радио „Energy“


Радио „Energy“ е част от международна група с радиостанции в повече от 15 държави по света. Радио „Energy“ България е без конкуренция в категорията за слушане на поп музика от 90-те. Всяка сутрин ти можеш да избереш как да започне денят ти, като се обадиш в сутрешния блок и си поръчаш песен по желание. Радио „Energy“ е номер едно по още няколко показателя, времето което слушателите престояват на неговите честоти и за възрастова група между 18 и 49 г.

Радио „N-Joy“


Радио „N-Joy“ е един от лидерите в ефира на България, който обхваща широк спектър от аудиторията на слушателите. Програмата на радио „N-Joy“ е много разнообразна и включва най-големите поп хитове, забавни водещи носещи свежо настроение, разбира се актуални новини за любимите ни звезди и забавни игри с награди. Радио „N-Joy“ е част от групата на bTV, която включва още няколко радиостанции.

Радио „FM+“


Радио „FM+“ е основано в София през 1992 г. Излъчването му започва на 15 октомври в 17:16 часа с един от вечните поп хитове на „Кралицата“ - „Radio Ga Ga“. Радио „FM+“ е първата частна радиостанция, която получава лиценз за излъчване в София. Медията се разраства постепенно през годините и в момента обхваща повечето големи градове в България. Радио „FM+“ налага своята марка за професионализъм, модерно звучене и многото получени награди доказват това. В ефира на радиото ежедневно попадаме на качествена стилна колекция от поп хитове, музика от 90-те, R & B, поп-рок, соул и др.

Радио „City“


Радио „City“ е една от водещите радиостанции във формат Contemporary Hit Radio. На вълните на радиото можете да попаднете на най-големи поп и денс хитове, Hip Hop, R & B парчета, както и на доказани класики през годините. Програмната схема умишлено е изчистена от водещи и новини и е доминирана изцяло от добре подбраната поп музика. Това е радиото, което пуска 10 поп хита без да бъдат прекъснати от реклама. Радио „City“ обхваща слушателите между 15 и 25 години, които са свежата, енергичната и модерна част от обществото.

Публикуване на коментар

0 Коментари