Алтернативна музика - безплатно българско онлайн радио



Алтернативна музика радио

Радио „Алфа“


Началото на радио „Алфа“ е през 2006 г. в морската столица на България, Варна. Можете да слушате радио „Алфаефирно и онлайн. Ефирно можете да го слушате във Варна, София, Добрич, Шумен, Габрово, Монтана, Ловеч, Ямбол, Ахтопол, Велинград, Самоков, Айтос. Първоначално медията е била новинарско радио с предимно информационен характер на програмната схема и новини на всеки 20 минути. В момента „Арфа“ е радио за поп музика с алтернативно звучене, насочено към младите хора.

Радио „Nova“


Радио „Nova“ е от малкото радиостанции в България излъчващи алтернативна музика. Медията ни предлага качествена селекция от електронна музика и предавания посветени на феновете на тази култура. Първоначално концепцията на музикалната схема на радиостанцията се фокусира в зоната на House, Chillout, Lounge, но по-късно се допълва от Progressive, Tech House и Electro House музиката. В момена радио „Nova“ излъчва най-популярните хитове от близкото минало от фестивали, като Ibiza, Miami Winter, Conference, Amsterdam Dance Event и др.

Радио „EILO“


EILO е международна многоканална интернет платформа, специализирана в излъчването на електронна музика от всички стилове. Тя е създадена през 2006 г. Без да преувеличаваме можем да кажем EILO е една от най-добрите уеб платформи в Европа с богат каталог от радиостанции за електронна музика. EILO предлага на своите потребители голямо разнообразие от музика, изпълнители и шоу програми.

Радио „Our house FM”


Радио „Our house FM” е радиостанция, която е достъпна онлайн 24/7 или 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Тук можете да слушате без прекъсване подбрани плейлисти от качествена алтернативна музика. Радио „Our house FM” има и приятни шоу програми, като „Добро утро“ всяка сутри от 6:00 до 9:00 с подбрана музика за събуждане, „Супер музика за работа или учене“ от 9:00 до 17:00, „На път за вкъщи“ от 17:00 до 19:00, „Най-добрите песни от понеделник до четвъртък“ от 19:00 до полунощ, „House музика през цялата нощ от полунощ до 6:00, „Най-добрите песни по време на уикенда“ всяка събота и неделя от 6:00 до 17:00, „Вие подреждате напитките, ние правим музиката“ петък и събота вечер от 19:00 до полунощ.

Публикуване на коментар

0 Коментари