Рок музика - безплатно българско онлайн радио



Рок радиостанции онлайн

„Радио 1 Рок“


„Радио 1 Рок“ се утвърждава през годините, като едно от най-добрите места за слушане на Рок музика. „Радио 1 Рок“ се стреми да обхване златната среда на рока и излъчва предимно Класически рок, като отбягва крайните течения на жанра. Музикалната програма на радиото е богата и тук можете да слушате класически парчета на Pearl Jam , Led Zeppelin, Deep Purple, Guns’n’Roses , Whitesnake, U2, Def Leppard, Europe.

Радио „Z-Rock”


Радио „Z-Rock” започва излъчване през 2006 г. и може да се слуша, както ефирно, така и онлайн. Радиото излъчва класически и модерен рок и може да се слуша в най-големите градове на България. Тук можете да слушате най-популярните парчета Deep Purple, Rolling Stones, AC/DC, KISS, Chemical Brothers, Dead in Vegas и много други. Девиза на радиото е „24 часа разтърсващ рок“.

Радио „Тангра Мега Рок“


Радио „Тангра Мега Рок“ е основано през 2006 г. и се явява приемник на ефирно излъчваното и фалирало Радио „Тангра“. Радиото е създадено от Васил Върбанов, който е от екипа на старото радио „Тангра“ и се опитва да продължи идеята за медия излъчваща само рок музика. Радио „Тангра Мега Рок“ е една от малкото радиостанции в Българя, която излъчва изцяло и само онлайн.

Публикуване на коментар

0 Коментари